Още двама служители на община Благоевград са дали положителни проби

...
Още двама служители на община Благоевград са дали положителни проби
Коментари Харесай

Още двама служители на община Благоевград са дали положителни проби за COVID-19

Още двама служители на община Благоевград са дали положителни проби за коронавирус, каза за БТА директорът на Регионалната здравна инспекция в Благоевград д-р Калоян Калоянов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9432
Първият случай на заразен в общинската администрация беше установен при главния архитект на общината, който е настанен в инфекциозното отделение на Благоевградската болница. Това наложи масово тестване на служителите, които са били в контакт с него. Вчера следобед бяха взети седемдесет проби, а тази сутрин кметът на Благоевград обяви, че всички са отрицателни.

Няма нови случаи на коронавирус в Благоевград, общината отваря врати

Днес следобед бяхме информирани, че две от пробите са били съмнителни, което е наложило да бъдат повторени, каза д-р Калоянов. При повтарянето те са показали положителен резултат за коронавирус. Издирени са контактните и са поставени под карантина, допълни той. Не се налага обаче, да бъдат карантинирани други служители на община Благоевград, които са контактни на далите положителен резултат за COVID-19, тъй като са били изследвани вчера и са дали отрицателни проби, отбеляза д-р Калоянов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9432  Предприемат се противоепидемични ограничения в 7-ми квартал в гр. Самоков Предприемат се противоепидемични ограничения в 7-ми квартал в гр. Самоков  Община Асеновград получава подаяние за детските градини в битката против COVID-19 Община Асеновград получава подаяние за детските градини в битката против COVID-19  Семейство с COVID-19, инфектирано в София, е карантинирано в село Драгана Семейство с COVID-19, инфектирано в София, е карантинирано в село Драгана
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР