Още двама болни - мъж на 78 години и жена

...
Още двама болни - мъж на 78 години и жена
Коментари Харесай

Още двама пациенти с COVID-19 са починали в болницата в Добрич

Още двама болни - мъж на 78 години и жена на 52 години, лекувани от коронавирусна инфекция в болницата в Добрич, са починали, съобщиха от Областния координационен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10616
Пациентите са били в covid-сектора на отделението по анестезиология и интензивно лечение. В същия сектор се лекува още една жена в тежко състояние, която е на дихателна реанимация, посочва секретарят на щаба д-р Светла Ангелова. От началото на епидемията жертвите на опасния вирус в Добричка област вече са четири.

В близките дни предстои на 31 заразени с Covid-19 в региона, които са поставени в изолация и на домашно лечение, да им бъдат взети повторни проби за изследване. Ако тестовете потвърдят отрицателен резултат, хората ще се смятат за излекувани, информират от щаба.

От Областния координационен щаб отново апелират към гражданите да спазват противоепидемичните мерки - често миене на ръцете, да се носят маски в затворени помещения и в обществения транспорт, да се отстоява социална дистанция. Препоръчва се и да се ограничават контактите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10616  Албания затваря нощните заведения и нощните клубове поради COVID-19 Албания затваря нощните заведения и нощните клубове поради COVID-19  Най-големият месокомбинат в Румъния прекъсна работа поради COVID-19 Най-големият месокомбинат в Румъния прекъсна работа поради COVID-19  190 пациенти с COVID-19 в Сърбия са на респиратори 190 пациенти с COVID-19 в Сърбия са на респиратори
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР