От утре, 30 март, Националният оперативен щаб ще провежда ежедневните

...
От утре, 30 март, Националният оперативен щаб ще провежда ежедневните
Коментари Харесай

Промяна: Брифингите на Националния оперативен щаб ще са в 8 часа сутринта

От утре, 30 март, Националният оперативен щаб ще провежда ежедневните си брифинги в Министерския съвет в 8 часа сутринта, вместо в 17 часа.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3029
Промяната ще даде възможност да се предоставя информация на медиите в реално време още в ранните часове на деня, като се обобщава и динамиката на ситуацията от изминалото денонощие.

Заради очаквания пик на коронавируса променят брифингите на щаба

Провеждайки брифингите си всеки ден в 8 часа сутринта, Щабът ще се съобрази и с желанието на медиите да е на разположение за отговори на техните въпроси в началото на деня.

За да продължат да получават медиите максимално актуална и пълна информация по отношение на коронавируса, Министерството на здравеопазването ще пуска всеки ден около 17 часа прессъобщение с данните от Щаба за резултатите от текущите проби за деня.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3029  Катар еъруейз продължава да лети, само че парите свършват Катар еъруейз продължава да лети, само че парите свършват  Броят на заразилите се с ковид в Русия надвиши 1500 души Броят на заразилите се с ковид в Русия надвиши 1500 души  Борисов изрази съболезнования за гибелта на някогашен френски министър Борисов изрази съболезнования за гибелта на някогашен френски министър
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР