От утре руските санитарни власти отменят задължителната двуседмична карантина за

...
От утре руските санитарни власти отменят задължителната двуседмична карантина за
Коментари Харесай

Отпада задължителната двуседмична карантина за пристигащи в Русия

От утре руските санитарни власти отменят задължителната двуседмична карантина за пристигащи в страната. За преминаването на границата ще е достатъчен документ за отрицателен тест за коронавирус или за наличие на антитела на имуноглобулин G.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10427
Документът може да бъде на руски или на английски език, се посочва в постановление на главния санитарен лекар на Русия Анна Попова. Тестът трябва да бъде направен не по-рано от три дни преди пристигането в страната.

Русия регистрира 6248 нови заразени от COVID-19 през последното денонощие

Руските и чуждестранните граждани, които не разполагат със съответната медицинска справка, ще бъдат задължени да си направят PCR-тест на място – в тридневен срок и за тяхна сметка.

Русия е на четвърто място в света, след Съединените щати, Бразилия и Индия, по брой на заразени с коронавирус – близо 740 хиляди души от началото на пандемията при направени над 23 милиона теста. Установените през последното денонощие нови случаи са повече от 6200. Над 11 хиляди души са починали от заболяването, отбелязва БНР.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10427  Мъж от Езерче е новозаразеният с ковид в област Разград Мъж от Езерче е новозаразеният с ковид в област Разград  Броят на инфектираните с ковид в Индия надвиши 900 хиляди Броят на инфектираните с ковид в Индия надвиши 900 хиляди  Пет нови случая на ковид са регистрирани за денонощие в Русенско Пет нови случая на ковид са регистрирани за денонощие в Русенско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР