От утре във Виетнам частично се премахват ограниченията върху пътуванията.

...
От утре във Виетнам частично се премахват ограниченията върху пътуванията.
Коментари Харесай

Във Виетнам от утре започва частично премахване на ограниченията заради заразата

От утре във Виетнам частично се премахват ограниченията върху пътуванията. Миналата седмица в страната не е бил регистриран нито един нов случай на коронавирусна инфекция, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6051
Карантината се вдига за повечето градове и провинции без столицата Ханой, където са установени повече от половината от 268-те случаи на заразата в страната. Виетнам е една от малкото държави с нито един починал от COVID-19.

Властите изискват от хората да спазват социална дистанция и да не се събират на групи от повече от 20 души, а ресторантите и други не толкова предприятия остават затворени. В някои провинции, където няма нито един случай на заразата, училищата ще бъдат отворени, като ще бъде измервана телесната температура на учениците, преди да влязат в сградата.

Виетнам дари общо 200 000 защитни маски на Русия

Вицепремиерът Ву Дук Дам обяви, че кризата като цяло е овладяна, но предупреди, че властите остават бдителни и внимателно вървят към нормализиране на живота.

През януари Виетнам блокира границата си с Китай, в средата на март престана да приема международни полети и активно издирваше контактните лица.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6051  РЗИ в Ловеч позволи работата на вендинг автоматите РЗИ в Ловеч позволи работата на вендинг автоматите  Грета Тунберг с апел към международните водачи Грета Тунберг с апел към международните водачи  Красимир Ципов: Разхлабване на ограниченията? Трябва да го предложи Щабът Красимир Ципов: Разхлабване на ограниченията? Трябва да го предложи Щабът
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР