От началото на пандемията от COVID-19 в област Търговище са

...
От началото на пандемията от COVID-19 в област Търговище са
Коментари Харесай

1425 души са излекувани от COVID-19 от началото на пандемията в област Търговище

От началото на пандемията от COVID-19 в област Търговище са излекувани общо 1425 заболели.

Новите случаи на коронавирус, регистрирани при жители на областта през последното денонощие, са 24. С тях общият брой на диагностицираните в региона до днес става 1897, съобщиха от Областния кризисен щаб.

13 от новопотвърдените случаи са установени сред жители на община Търговище, пет са в община Попово. Три са случаите в община Омуртаг, в община Опака са два, а в община Антоново - един.

Единайсет души са настанени за лечение в болнични заведения, а всички останали са поставени под домашна карантина с предписания на РЗИ-Търговище. Карантинирани са и 30 контактни на новите заболели. По данни на здравните власти, в болнични заведения са настанени 95 пациенти, диагностицирани с коронавирус. Най-много - 61, са в МБАЛ-Търговище, а в болниците в Омуртаг и в Попово се лекуват съответно 21 и 13 души. В област Търговище е регистриран и един смъртен случай.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16515  Хакери нападнаха Европейския регулаторен орган за медикаментите Хакери нападнаха Европейския регулаторен орган за медикаментите  ОКЩ - Сливен прикани жителите да не укриват данни за контактните им с COVID-19 ОКЩ - Сливен прикани жителите да не укриват данни за контактните им с COVID-19  В Бургас към момента няма обособени Covid зони В Бургас към момента няма обособени Covid зони
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР