От днес испанските власти ще позволят на някои работници да

...
От днес испанските власти ще позволят на някои работници да
Коментари Харесай

Испания плавно разхлабва мерките за работещите, раздават им маски

От днес испанските власти ще позволят на някои работници да се върнат на работа, което е част от частичното разхлабване на строгите мерки за изолация заради коронавируса, информира Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5212
Вчера премиерът на Испания Педро Санчес съобщи, че Испания плавно разхлабва мерките за работещите.

Производството и строителният сектор са сред бизнесите, на които ще им бъде позволено да възобновят работа, ако спазват стриктните указания за безопасност.

Някои магазини, ресторантите и местата за развлечения ще останат затворени.

Тази седмица 10 милиона маски ще бъдат раздадени на тези, които пътуват до работа с обществения транспорт.

Педро Санчес към испанците: Не се отпускайте, още сме далеч от победата

Испания е една от най-засегнатите държави от коронавируса в света. В страната са потвърдени повече от 166 000 случая и близо 17 000 починали. Но броят на новите случаи на заразени пада.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 1,69 милиона потвърдени случая, а починалите са повече от 106 000. Регистрирани са случаи в повече от 200 държави и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " показват над 1,85 млн. случая и над 114 000 починали в 185 държави, възстановили са се повече от 434 000.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5212  Борисов се срещна със синдикатите. Ето какво си споделиха те Борисов се срещна със синдикатите. Ето какво си споделиха те  Момиченце на 8 години, което мечтае да стане доктор, подари пари на болница Момиченце на 8 години, което мечтае да стане доктор, подари пари на болница  Нови случаи на инфектирани с ковид в Босна и Херцеговина Нови случаи на инфектирани с ковид в Босна и Херцеговина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР