Основният турски авиопревозвач Търкиш еърлайнс няма да изпълнява международни полети

...
Основният турски авиопревозвач Търкиш еърлайнс няма да изпълнява международни полети
Коментари Харесай

Търкиш еърлайнс удължи прекъсването на международните си полети до 1 май

Основният турски авиопревозвач Търкиш еърлайнс няма да изпълнява международни полети до 1 май, съобщи днес в Туитър генералният директор на компанията Билял Екши, цитиран от ТАСС.

" В рамките на мерките за предотвратяване на разпространението на коронавируса беше взето ново решение за спиране на вътрешните и международните полети до 1 май. Преди това полетите бяха отменени до 17 април ", посочи той.
Същевременно Екши уточни, че не всички вътрешни полети са отменени и че самолетите " в ограничен режим ще летят до 14 големи града в страната ", включително Анкара, Анталия, Истанбул, Измир, Диарбекир, Трабзон, Коня и Адана.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3735
Катар еъруейз продължава да лети, но парите свършват

Телевизионният канал НТВ отбелязва, че от 29 март от всички пътници, използващи вътрешни полети в Турция, се изисква да притежават специално разрешение за полет, което се издава от министерството на вътрешните работи с цел намаляване на риска от разпространение на новия коронавирус. Разрешителното може да бъде издадено предварително или на летището след преминаване през съответните процедури и медицински преглед.

По-рано Търкиш еърлайнс взеха решение да прекратят от 27 март до 17 април полетите до всички дестинации, с изключение на тези до Москва, Адис Абеба, Вашингтон, Хонконг и Ню Йорк. По-късно тези полети също бяха спрени.

Първият случай на коронавирус в Турция беше потвърден на 10 март у местен жител, завърнал се от Европа. Общият брой на заразените достигна 15 679 души, починали са 277 души, а 333 са оздравели.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3735  Кози превзеха английски град

Кози превзеха английски град  Вижте препоръките на експерта за вярно храненето по време на пандемия

Вижте препоръките на експерта за вярно храненето по време на пандемия  Кирил Домусчиев: Парламентът би трябвало незабавно да проработи! Кирил Домусчиев: Парламентът би трябвало незабавно да проработи!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР