Онлайн предварителни кандидатстудентски изпити за бакалавърските специалности организира Медицинският университет

...
Онлайн предварителни кандидатстудентски изпити за бакалавърските специалности организира Медицинският университет
Коментари Харесай

Онлайн предварителни кандидатстудентски изпити организира Медицински университет - Плевен

Онлайн предварителни кандидатстудентски изпити за бакалавърските специалности организира Медицинският университет в Плевен /МУ-Плевен/, съобщават от висшето училище.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5477
Университетът отмени провеждането на предварителни кандидатстудентски изпити на място в Ректората на 22 март след обявеното извънредно положение от 13 март, 2020 г. и усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 на територията на страната.

Медици за болни от COVID-19: Състоянието им се влошава безумно много и безумно бързо

На онлайн заседание на Академичния съвет се взе решение за провеждане на онлайн предварителни кандидатстудентски изпити за бакалавърските специалности през м. май. Кандидатите могат да подават документи за явяване на предварителни изпити от 27 април до 6 май 2020 г. чрез сайта на университета.

Първият онлайн изпит ще се проведе на 9 май 2020 г., събота, за кандидатите, подали заявления за явяване на предварителния изпит на 22 март, който не беше проведен. Те трябва само да потвърдят регистрацията си онлайн в срока за прием на документи. Втората дата за явяване на онлайн предварителен кандидатстудентски изпит за бакалавърските специалности е 16 май 2020 г., събота.

Подробности за онлайн изпитите са публикувани на сайта на МУ-Плевен.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5477  Гърците започнаха да получават помощи за прекъснати трудови контракти Гърците започнаха да получават помощи за прекъснати трудови контракти  Посолството на Съединени американски щати: Ние сме до вас! Посолството на Съединени американски щати: Ние сме до вас!  Започва всеобщо тестване на българите

Започва всеобщо тестване на българите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР