Онези, които се опитват да ни разделят, няма да успеят.

...
Онези, които се опитват да ни разделят, няма да успеят.
Коментари Харесай

НАТО: Онези, които се опитват да ни разделят, няма да успеят

Онези, които се опитват да ни разделят, няма да успеят. Това заяви днес генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по повод дезинформацията, свързана с пандемията от COVID-19 и отговора на Алианса, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9067
В хода на пандемията държавни и недържавни източници използваха дезинформация и пропаганда в опит да уязвят пакта и нашите демокрации. В НАТО работим заедно, за да установим, изобличим и опровергаем дезинформацията, добави той.

НАТО разработва план за помощ при втора вълна от пандемията от коронавирус

НАТО се старае здравната криза да не се превръща в криза на сигурността. Нашите сили остават бдителни и в готовност, посочи Столтенберг след среща с президента на Черна гора Мило Джуканович в централата на алианса в Брюксел. Това бе първата подобна среща от началото на пандемията през март, довела до налагането на ограничения за посещение на обществени места, включително в централата на алианса.

Столтенберг посочи, че от приемането на Черна гора в НАТО инвестициите в страната са се увеличили над два пъти. Черна гора се присъедини към пакта на 5 юни 2017 година.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9067  В Испания носенето на маска остава наложително, до момента в който COVID-19 бъде изцяло надвит В Испания носенето на маска остава наложително, до момента в който COVID-19 бъде изцяло надвит  Във Англия има близо хипотетични 50 000 смъртни случая, породени от COVID-19 Във Англия има близо хипотетични 50 000 смъртни случая, породени от COVID-19  Скок на случаите на инфектирани с ковид в Албания поради всеобщи събирания Скок на случаите на инфектирани с ковид в Албания поради всеобщи събирания
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР