Около 85 процента е била посещаемостта в училищата в област

...
Около 85 процента е била посещаемостта в училищата в област
Коментари Харесай

Близо 85% е посещаемостта в училищата в област Сливен

Около 85 процента е била посещаемостта в училищата в област Сливен в първия ден на седмицата от деца от 1-ви до 4-ти клас. Това съобщи пред репортер на БТА началникът на Регионалното управление на образованието в Сливен Милена Чолакова.

Най-висока е посещаемостта на учениците в община Котел - 93 процента, следвана от община Сливен - 88 на сто, община Нова Загора - 80 процента, и община Твърдица - 77 на сто.

Чолакова обясни, че ситуацията е динамична, и допълни, че продължават да приемат заявки за дистанционно обучение в електронна среда на ученици, като до 31 декември молбите са били общо 13.

В момента се изготвят списъци на учителите, желаещи да се ваксинират, като в края на седмицата ще бъде ясна окончателната бройка, каза Чолакова.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17840  Вълчев насочи рекомендации към шефовете поради прекосяването към присъствено образование Вълчев насочи рекомендации към шефовете поради прекосяването към присъствено образование  Близо 5 хиляди ваксини към този момент са в Бургас Близо 5 хиляди ваксини към този момент са в Бургас  Албанското държавно управление се контракти за ваксини против COVID-19 от Пфайзер Албанското държавно управление се контракти за ваксини против COVID-19 от Пфайзер
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР