Около 400 души са избягали от стадион в Малави, превърнат

...
Около 400 души са избягали от стадион в Малави, превърнат
Коментари Харесай

Стотици африканци избягаха от карантина

Около 400 души са избягали от стадион в Малави, превърнат в карантинен лагер, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8641
Стотици жители на източната африканска страна са били поставени под изолация във втория по големина град Блантайър след връщането им от Република Южна Африка. Хората са били настанени в спортното съоръжение, защото са се връщали от страната на Черния континент с най-много случаи на хора, инфектирани с коронавирус човешки същества.

" Условията, в които са живеели малавийците, са били ужасяващи. Нямало е вода и електричество, а храната е била оскъдна. Освен това от стотиците хора, настанени на стадиона, едва осем души са дали положителни за наличие на заразното заболяване проби. Носителите на COVID-19 обаче не са били изолирани ", посочи още цитираната медия.

На този етап от правителството на Малави не са коментирали масовото бягство.

Над 3500 са вече жертвите на коронавируса в Африка

В африканската страна (с население от около 18 млн. души) на този етап са били установени над 100 заразени, а болестта е убила най-малко четирима души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8641  Румен Радев ще взе участие в събитие на високо равнище на Организация на обединените нации Румен Радев ще взе участие в събитие на високо равнище на Организация на обединените нации  Шофьор на такси получи четири месеца затвор за пост във Facebook за COVID-19 Шофьор на такси получи четири месеца затвор за пост във Facebook за COVID-19  В Хърватия позволиха да се събират повече от 40 души В Хърватия позволиха да се събират повече от 40 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР