Общопрактикуващите лекари във Видинско вече могат да издават направления за

...
Общопрактикуващите лекари във Видинско вече могат да издават направления за
Коментари Харесай

Лекарите във Видинско вече издават направления за PCR тест

Общопрактикуващите лекари във Видинско вече могат да издават направления за PCR тест, съобщават от Районната здравноосигурителна каса /РЗОК/.

Допълнителни споразумения са подписани с всичките 51 общопрактикуващи лекари в областта.

След като общопрактикуващият лекар подпише допълнителното споразумение, няма пречка от страна на Здравната каса да се издаде направление за насочване за високоспециализираното изследване PCR по преценка на лекаря. При техническа възможност, личните лекари могат да насочват пациентите си за това изследване и по електронен път, без да се обменя хартиен носител, се посочва в съобщението.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16429  Община Русе с апел още медицински експерти да се включат в битката с ковид Община Русе с апел още медицински експерти да се включат в битката с ковид  Петър Велков: Надвишената свръхсмъртност катери нови върхове Петър Велков: Надвишената свръхсмъртност катери нови върхове  В Молдова 27 учебни заведения и 496 класове учат отдалечено поради коронавирусната пандемия В Молдова 27 учебни заведения и 496 класове учат отдалечено поради коронавирусната пандемия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР