Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи дарение от

...
Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи дарение от
Коментари Харесай

Софийска област с поредното дарение от Китай

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров получи дарение от 5000 медицински маски N95 и 500 броя термометри с инфрачервени лъчи от китайската провинция Хубей, от която тръгна заразата COVID-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6480
Това съобщиха от пресцентъра на Областната управа. Дарението е изпратено лично от губернатора на провинцията Ван Сяодун. Това е второто дарение на медицински предпазни средства, което Тодоров получава, след дарението на провинция Джянси, получено в началото на епидемията у нас.

Областният управител на Софийска област е единственият, на който Китай регулярно дарява медицински маски, са отбелязали от администрацията. Тодоров е благодарил на губернатора на провинция Хубей и на посланика на Китай у нас Дун Сяодзюн за подкрепата и приятелското отношение.

Тодоров: С дарените от Джянси маски са оборудвани хората на първа линия в борбата с COVID-19

От областната администрация припомнят, че Софийска област има сключено споразумение за сътрудничество в провинция Хубей.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6480  Още трима носители на COVID-19 са открити в Паничерево Още трима носители на COVID-19 са открити в Паничерево  Удължават изолацията по домовете в някои елементи на щата Ню Йорк Удължават изолацията по домовете в някои елементи на щата Ню Йорк  Общият брой на инфектираните с COVID-19 в Турция доближи 112 261 души Общият брой на инфектираните с COVID-19 в Турция доближи 112 261 души
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР