Нямаше как демократите да не проведат процедура по отстраняване на

...
Нямаше как демократите да не проведат процедура по отстраняване на
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Влизането в Конгреса не е било спонтанно

" Нямаше как демократите да не проведат процедура по отстраняване на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. 25-тата поправка означава да се отстрани президент поради невъзможност той да изпълнява задълженията си, а също и за много тежко прегрешение. Процедурата започна и тя трябваше да я завърши, това е ритуален завършек ", това каза в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Елена Поптодорова посланик на България в САЩ до 2016 година.

" Целта беше да бъде вменена отговорност на Доналд Тръм, както и да не може отново да се кандидатира за изборна длъжност ", допълни тя.

" Повод за протестите, които се очакват, ще бъде влизането в длъжност на Джо Байдън ", смята Поптодорова.

" Предполагам, че ще има нов консервативен проект, който може да бъде оглавен от Тръмп, но и от негови наследници ", предположи бившият посланик.

" Може би цялото влизане в Конгреса не е било спонтанно. Но това ще се установи от независима комисия. Някой е искал тези хора наистина да влязат или поне не им беше попречено ", предположи Поптодорова.

" В САЩ продължава да има нерешен тежък расов проблем ", категорична е тя.

" Тепърва започва дебатът доколко трябва да се регулират социалните медии. Те са като мегафон, който може би трябва малко да се дозира, защото те ехтят и обсебват цялото обществено внимание ", заключи Елена Поптодорова.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 125  Тръмп има намерение да напусне Вашингтон сутринта в деня на инагурацията на Байдън Тръмп има намерение да напусне Вашингтон сутринта в деня на инагурацията на Байдън  Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп! Георги Марков: Не се предавай, Доналд Тръмп!  Влошаване на потребителските настройки в Съединени американски щати през януари след щурма на Капитолия Влошаване на потребителските настройки в Съединени американски щати през януари след щурма на Капитолия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР