Носенето на маски на обществени маски ще се превърне в

...
Носенето на маски на обществени маски ще се превърне в
Коментари Харесай

СЗО: Гответе се носенето на маски да стане ежедневие

Носенето на маски на обществени маски ще се превърне в норма и всички ще трябва да свикнем с новите реалности. Това сподели в интервю за Би Би Си д-р Давид Наваро от Световната здравна организация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5316
По думите му хората, които носят защитни маски на лицето си извън своя дом, ще стават все повече и повече, дори само като вид застраховка за собственото им здраве.

,,Ще се наложи на обществата да се адаптират към новата реалност и да живеят в условията на пандемията``, посочи още д-р Наваро.

СЗО: COVID-19 е 10 пъти по-смъртоносен от грипа H1N1

,,Вирусът все още няма да се разкара и ние не сме сигурни дали хората, които вече са го изкарали, са изградили имунитет. Нямаме и представа кога ще разполагаме с ваксина срещу коронавируса. Така че да, ние ще трябва да носим маски, ще трябва да продължаваме да спазваме физическа дистанция и да пазим уязвимите групи в нашето общество``, допълни здравният експерт.

По отношение на световния недостиг на маски д-р Наваро препоръча с приоритет да се ползват лекарите и здравните работници и едва след тях всички останали.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5316  Фондът на фондовете дава 170 млн. лева гаранции и безлихвени заеми за компаниите

Фондът на фондовете дава 170 млн. лева гаранции и безлихвени заеми за компаниите  Учени поучават по какъв начин да понижим риска от COVID-19 в офисите Учени поучават по какъв начин да понижим риска от COVID-19 в офисите  Масово се освобождават магазини по ул. Масово се освобождават магазини по ул. " Граф Игнатиев "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР