Нов положителен случай на COVID-19 за Ловешка област е регистриран

...
Нов положителен случай на COVID-19 за Ловешка област е регистриран
Коментари Харесай

Нов положителен случай на COVID-19 е регистриран в Ловешка област

Нов положителен случай на COVID-19 за Ловешка област е регистриран в Националната информационна система, съобщават от областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9686
Касае се за мъж на 27 години от Летница. Той е бил изследван в лаборатория в София, вписването в системата е станало от Регионалната здравна инспекция в столицата.

Предстои проучване на случая, намира ли се на адреса, посочен за изпълнение на карантината в Летница, установяване на контактните лица за пробонабиране и карантиниране.

Към 8,00 часа днес общо диагностицираните случай в област Ловеч са 17, активните случаи са 9, двама от тях са на болнично лечение /в МБАЛ - Ловеч и във Военномедицинска академия в София/, излекуваните са 8. Общият брой на карантинираните лица в областта е 179, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9686  Медицинските чиновници с потвърден COVID-19 през последното денонощие са седем Медицинските чиновници с потвърден COVID-19 през последното денонощие са седем  Д-р Цветеслава Гълъбова: Успокоихме се прекомерно рано за ковид Д-р Цветеслава Гълъбова: Успокоихме се прекомерно рано за ковид  Доц. Кунчев разкри къде удря COVID-19 и има ли предел на заболелите у нас Доц. Кунчев разкри къде удря COVID-19 и има ли предел на заболелите у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР