Новопостъпилите пациенти с COVID-19 в болници в американския щат Ню

...
Новопостъпилите пациенти с COVID-19 в болници в американския щат Ню
Коментари Харесай

Под 1000 души с коронавирус приемат дневно в болници в щата Ню Йорк през последните дни

Новопостъпилите пациенти с COVID-19 в болници в американския щат Ню Йорк през последните дни са средно под 1000 дневно, което става за пръв път този месец, предаде Асошиейтед прес, като се позова на властите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6601
Губернаторът Андрю Куомо каза пред репортери, че хоспитализациите и случаите на зараза, както и починалите, продължават да намаляват. Вчера бе съобщено за 335 починали в Ню Йорк - под 400 смъртни случая за трети пореден ден, което е най-малкият дневен ръст от началото на април.

Жертвите на COVID-19 в Ню Йорк са 21 пъти повече, отколкото на грипа

По данни на щатските власти смъртните случаи от COVID-19 в щата са 17 638. В статистиката не са включени над 5200 починали в град Ню Йорк, за които вирусът е записан като причина за смъртта в съответните смъртни актове, но това не е установено с лабораторен анализ, отбелязва АП.

Две ескадрили от въоръжените сили на САЩ прелетяха днес над североизточните щати Ню Йорк, Ню Джърси и Пенсилвания в знак на почит към хората, които са на първа линия в борбата с коронавируса, предаде ДПА.



Местните жители за секунди чуха грохота и видяха формацията от 12 самолета от елитните ескадрили " Блу ейнджълс " ( " Сините ангели " ) от ВМС и " Тъндърбърдс " ( " Буревестниците " ) от ВВС.



Ню Йорк и Ню Джърси са двата най-тежко засегнати от епидемията американски щати. Пенсилвания също влиза в петицата в мрачната статистика в САЩ, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6601  Бритиш еъруейз възнамерява да редуцира до 12 000 чиновници Бритиш еъруейз възнамерява да редуцира до 12 000 чиновници  Руски опозиционери организираха онлайн митинг Руски опозиционери организираха онлайн митинг  Тръмп: Без финансова помощ за неприятно управляваните щати Тръмп: Без финансова помощ за неприятно управляваните щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР