Новите случаи на коронавирус в Италия през последните 24 часа

...
Новите случаи на коронавирус в Италия през последните 24 часа
Коментари Харесай

Новите случаи на коронавирус в Италия надвишиха прага от 1000 на ден

Новите случаи на коронавирус в Италия през последните 24 часа са 1071 - най-големият брой от края на ограничителните мерки през май, надвишавайки прага от 1000 на ден, сочат официални данни, цитирани от Франс прес и Ройтерс.

Министерството на здравеопазването съобщи за трима починали, с което смъртните случаи стават 35 430 при общо 258 136 заразени от началото на пандемията.

Районът на Рим е с рекорден брой новозаразени за 24 часа - 215, съобщи Франс прес. Предишният най-висок брой беше 208 души, регистрирани на 28 март.

61 процента от новите случаи са свързани със завръщане на хора от ваканция, като 45 процента от тях са завърналите се от Сардиния, уточняват местните здравни власти.

Повечето са младежи, които не проявяват симптоми на заболяване.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11653  Трима нови инфектирани в Дома за остарели хора в Русe Трима нови инфектирани в Дома за остарели хора в Русe  Жертвите на COVID-19 по света към този момент са над 800 000 Жертвите на COVID-19 по света към този момент са над 800 000  Пътниците, идващи от Франция във Англия, би трябвало да удостоверяват, че нямат признаци на ковид Пътниците, идващи от Франция във Англия, би трябвало да удостоверяват, че нямат признаци на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР