Новите случаи на зараза с коронавируса в Италия са 1210

...
Новите случаи на зараза с коронавируса в Италия са 1210
Коментари Харесай

Нови 1210 заразени с коронавируса в Италия за последните 24 часа

Новите случаи на зараза с коронавируса в Италия са 1210 спрямо 1071 вчера, предаде АНСА, като се позова на министерството на здравеопазването.

Починалите от COVID-19 за денонощието са 7 спрямо 3 вчера. Заради коронавирусната епидемия ръководителят на италианската област Сицилия Нело Музумечи публикува днес постановление за затваряне на сицилианска територия на всички центрове за прием на мигранти. Според него те водят до разпространение на заразата, предаде БТА, цитирайки АФП.

Източници от италианското министерство на вътрешните работи обаче казаха, че мярката не е валидна, защото въпросът за отварянето и затварянето на центровете за мигранти е от компетенциите на държавата. Съгласно разпоредбите на Музумечи на мигрантите се забранява да влизат, да транзитират и да спират на територията на Сицилия с каквито и да е плавателни съдове, в това число и кораби на неправителствени организации.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11670  Състоянието на инфектираната с ковид Юлия Тимошенко е тежко Състоянието на инфектираната с ковид Юлия Тимошенко е тежко  Вижте последните данни за епидемиологичната конюнктура в дом за остарели хора Вижте последните данни за епидемиологичната конюнктура в дом за остарели хора " Възраждане " в Русе  Министър Кралев е дал позитивна проба за ковид Министър Кралев е дал позитивна проба за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР