Ние не можем да съживим мъртвите, това е казал албанският

...
Ние не можем да съживим мъртвите, това е казал албанският
Коментари Харесай

Албанският премиер: Не можем да съживим мъртвите

Ние не можем да съживим мъртвите, това е казал албанският премиер Еди Рама, цитиран сръбското радио Б92.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9232
Министър-председателят в Тирана в обръщение към съгражданите си е коментирал ръста на броя на новите заразени с COVID-19 след вдигането на част от ограничения, въведени от властите в балканската държава заради разпространението на коронавируса.

" Спазвайте социална дистанция, носете маски и ръкавици. С помощта на тези мерки ще можем да се предпазим от болестта ", е посочил Рама.

" Ръстът и спадът на икономиката са преходни явления. Кончината на наши близки хора обаче е безвъзвратна. Ние не можем да съживим мъртвите ", е заявил премиерът на Албания. Той също е предупредил, че може да върне някои ограничения.

Албания бе въвела една от най-строгите карантини (магазините за хранителни стоки са работили по няколко часа дневно). Постепенно правителството е започнало да отслабва мерките.

Скок на случаите на заразени с коронавирус в Албания заради масови събирания

През последно време страната (с население под 3 милиона души) е отчела рязък скок на броя на новите случаи на COVID-19. Само през изминалите три дни са били установени 120 души.

Общо в страната са били регистрирани над 1300 инфектирани, най-малко 43-ма починали и повече от 900 оздравели.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9232  Всички приети в болница с COVID-19 в Плевен са в устойчиво положение Всички приети в болница с COVID-19 в Плевен са в устойчиво положение  Близо 9000 са новозаразените с ковид в Русия Близо 9000 са новозаразените с ковид в Русия  Ето по какъв начин младежите одобряват COVID-19 Ето по какъв начин младежите одобряват COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР