Непрекъсната игра на искане на оставки е глупава и безполезна.

...
Непрекъсната игра на искане на оставки е глупава и безполезна.
Коментари Харесай

Свиреп скандал с грозни обиди между Джамбазки и Марешки в ефир

" Непрекъсната игра на искане на оставки е глупава и безполезна. Тя вреди. Един иска оставката на друг, това не е разумно ". Това коментира в ефира на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

" Не виждам логика в искането на Волен Сидеров Красимир Каракачанов да подаде оставка като вицепремиер. Изваждането на ОП от управлението ще отвори врата за други. Това е искането на ДПС “, каза Джамбазки.

Ангел Джамбазки сподели, че работи изключително близко с Каракачанов и разказа колко е направил той за българската армия. Според Джамбазки Сидеров изразява собствена, лична оценка по отношение на Каракачанов. Той заяви, че не знае каква среща е имало между лидера на „ Атака “ и Бойко Борисов.

„ Участието в правителството не е, за да задоволиш нечие его. Не съм мислил хипотезата да падне правителството при оставка на Красимир Каракачанов. Редно е Симеонов да бъде заместен от представител на НФСБ, това е най-логичното нещо ", коментира още Джамбазки.

В студиото се включи и Веселин Марешки, който по най-бързия прати в небитието Джамбазки, заедно с Каракачанов. Той също така обясни, че е прочел как един от вицепремиерите бил спал с прокурор ".

" Потвърди се теорията на Дарвин за еволюцията. Еволюцията се доказа с този разговор с Марешки. Не съм ветеринар, за да го продължа, отговори лаконично Джамбазки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР