Национално сдружение Недвижими имоти организира поредното седмо издание на Националната

...
Национално сдружение Недвижими имоти организира поредното седмо издание на Националната
Коментари Харесай

Новата транзитна епоха на недвижимите имоти

Национално сдружение Недвижими имоти организира поредното седмо издание на Националната конференция “INSPIRE TO HIGHER” по случай деня на професионалните брокери и агенти на недвижими имоти 30 октомври, който с решение на Министерски съвет от 23 февруари 2021 г. получи официален статут на професионален празник.

Събитието под надслов „ НОВАТА ТРАНЗИТНА ЕПОХА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ “ ще се проведе в хибриден формат и ще се излъчва онлайн през платформата Twillix на 30 октомври 2021 г. Конференцията е разделена в две части, като темите в първата половина от 9,30ч. до 13,30ч. са: ”Кой режисира пазара на недвижими имоти”, “Имотният пазар, новата градска среда и бъдещето на модерната сграда” и “Каква е цената на нашите пари през 2021 г.? В града или на село - накъде е тръгнал българинът?”

Традиционно в дискусионните панели участие ще вземат представители от всички сегменти, свързани с недвижимите имоти в страната. Сутрешната сесия е подходяща за всички, които се интересуват от най-новите тенденции и промени на пазара на недвижимите имоти.

Професионалните тренинги за специалисти в областта на недвижимите имоти ще се проведат с платен достъп във втората половина на събитието от водещи лектори в съответната област, както и от международни гости. Безценни знания и опит в един следобед от 14,30ч. до 18,15ч. Д-р Николаос Димитриадис от University of York, City College ще говори за новия маркетинг, доверието, таргетирането и себепредставянето в лекцията „ NEUROMARKETING – за решенията, които взима потребителя “. Джон Мейфийлд, Global Real Estate School, Realtor, Амбасадор на NAR за България ще бъде лектор в панела „ Практически съвети за мотивацията и насърчаването в търговията с недвижими имоти “.

Онлайн регистрация за събитието, както и пълната програма можете да откриете на сайта на НСНИ.
`Новата

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР