Националният щаб за гражданска защита на Хърватия отмени забраната за

...
Националният щаб за гражданска защита на Хърватия отмени забраната за
Коментари Харесай

В Хърватия разрешиха да се събират повече от 40 души

Националният щаб за гражданска защита на Хърватия отмени забраната за провеждане на обществени събрания с над 40 участици, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8638
Вече е разрешено да се провеждат по-големи събирания при спазване на социална дистанция.

От 29 май Националният щаб за гражданска защита премахва ограниченията за броя на присътващите на погребения и на сватбени церемонии. Спортни състезания ще може да се провеждат на открито от 30 май, но без зрители, а в затворени помещения те ще бъдат позволени от 13 юни.

Само един нов случай на COVID-19 в Хърватия през последното денонощие

Първият случай на заболяване от коронавирус в Хърватия бе потвърден на 25 февруари. Досега в страната са регистрирани 2 244 заразени, 2 047 са оздравели, а 101 са починали.

От 27 април в страната постепенно се смекчават карантинните мерки. Възобновена бе работата на обществения транспорт, библитеките, музеите, пазарите и магазините, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8638  Невъзможната битка с ковид в бидонвилите на Латинска Америка Невъзможната битка с ковид в бидонвилите на Латинска Америка  Джамиите в Турция отварят на следващия ден за петъчната молитва Джамиите в Турция отварят на следващия ден за петъчната молитва  Русия повтори скръбен връх Русия повтори скръбен връх
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР