Настоящата пандемия е най-голямото предизвикателство за света след Втората световна

...
Настоящата пандемия е най-голямото предизвикателство за света след Втората световна
Коментари Харесай

ООН: Covid-19 е най-голямото предизвикатество след Втората световна война

Настоящата пандемия е най-голямото предизвикателство за света след Втората световна война, предупреди генералният секретар на ООН Антониу Гутериш, цитиран от БиБиСи.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3530
Той посочи, че може да се стигне до рецесия без аналог в скорошното минало. Гутериш заяви това по повод новия доклад на ООН за потенциалния социоикономически ефект от коронавируса. Броят на потвърдените случаи в света наближава 860 000 с над 42 000 жертви.

Нови случаи на коронавирус по света

„ Новото заболяване атакува обществата в тяхната сърцевина, отнема животи и прехраната на хората “, заяви Антониу Гутериш. „ Covid-19 е най-големият тест, пред който сме изправени от създаването на ООН “, допълни той и призова за „ незабавен координиран здравен отговор за прекратяване на предаването и слагане на край на пандемията “.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3530  Първоаприлските смешки за ковид могат да отведат в пандиза в някои страни Първоаприлските смешки за ковид могат да отведат в пандиза в някои страни  39-годишен избяга от карантината си, с цел да спортува 39-годишен избяга от карантината си, с цел да спортува  Нови 10 жертви на COVID-19 в Румъния Нови 10 жертви на COVID-19 в Румъния
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР