Най-малко четирима души са починали вследствие на коронавирус на круизен

...
Най-малко четирима души са починали вследствие на коронавирус на круизен
Коментари Харесай

Кораб с починали от коронавирус хора е плавал край бреговете на Латинска Америка

Най-малко четирима души са починали вследствие на коронавирус на круизен кораб, плаващ в Атлантическия океан, предаде Си Ен Ен.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2958
Плавателният съд с около 1800 пътници и членове на екипажа е тръгнал на 20 март от Буенос Айрес към Северна Америка. По време на пътуването на ``Зандаам`` са били регистрирани най-малко 138 случая на хора, инфектирани с коронавирус. За четирима възрастни пътници заболяването е било фатално.

Кораб, пристигнал от Украйна, е поставен под карантина в пристанище в Истанбул

Заради това капитанът е поискал от властите в Панама да дадат разрешение корабът да пусне котва в пристанище на централномериканската държава. Панама е дала отрицателен отговор, защото страната вече е била затворила границите си с цел предотвратяване на разпространението на заразата.

След дълги преговори, завършили късно снощи българско време, е било постигнато споразумение. Катери и кораби на панамския военноморски флот са започнали да извеждат пътниците и персонала от " Зандаам " и да настаняват хората в местни болници.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2958  Мор в Испания: 832 жертви за 24 часа Мор в Испания: 832 жертви за 24 часа  Коронавирус: българите са с по-силен имунитет? Коронавирус: българите са с по-силен имунитет?  Първа жертва на ковид и в северната част на Кипър Първа жертва на ковид и в северната част на Кипър
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР