Най-големият транспортен самолет в света Антонов Ан-225 Мрия се приземи

...
Най-големият транспортен самолет в света Антонов Ан-225 Мрия се приземи
Коментари Харесай

Най-големият самолет в света достави в Полша медицински материали от Китай

Най-големият транспортен самолет в света " Антонов Ан-225 Мрия " се приземи тази сутрин на международното летище " Фредерик Шопен " във Варшава с медицински материали от Китай, необходими за борбата с коронавирусната пандемия, предадоха БТА и ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5345
Доставката от седем милиона маски и неколкостотин хиляди защитни облекла е поръчана от две големи полски компании - нефтопреработвателната " Лотос " и минната " Полска медж ".

Досега в Полша има регистрирани 7049 заразени с коронавируса и 251 починали от заболяването, причинявано от него.

" Ан-225 " е най-големият действащ летателен апарат в света с дължина на корпуса 84 метра и размах на крилете 88 метра. Задвижва се от шест турбореактивни двигателя и може да пренася товар от над 250 това.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5345  Над 560 са жертвите на ковид в Испания за последните 24 часа Над 560 са жертвите на ковид в Испания за последните 24 часа  Лекари поучават по какъв начин да укрепим имунитета по време на пандемията Лекари поучават по какъв начин да укрепим имунитета по време на пандемията  Евгени Будинов към Българска социалистическа партия: Не казвайте на черното бяло, в случай че не помагате, не пречете Евгени Будинов към Българска социалистическа партия: Не казвайте на черното бяло, в случай че не помагате, не пречете
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР