Над 80 милионери от цял свят са отправили апел към

...
Над 80 милионери от цял свят са отправили апел към
Коментари Харесай

Милионери: Вдигнете ни данъците!

Над 80 милионери от цял свят са отправили апел към правителствата на техните страни да бъдат вдигнати данъците на най-богатите хора, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10391
" За разлика от десетки милиони хора по света, ние не сме заплашени от загуба на работа, дом и възможността за оказване на подкрепата на най-близките ни хора по време на световната пандемия от коронавирусна инфекция. Ние не сме на първа линия в борбата срещу заразата и е много малко вероятно да станем жертва на болестта ", се е посочвало в призива.

413 новозаразени и 17 починали от COVID-19 за денонощие в Румъния

" Ето защо, ние призоваваме: Вдигнете ни данъците! Вдигнете ни данъците! Вдигнете ни данъците! Вдигнете ни данъците! Това е правилният и единствен избор ", под този апел са се подписали наследниците на империята " Дисни " Том и Абигейл Дисни, основателят на световната верига за търговия на дребно Warehouse Group Стивън Тиндал и други.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10391  Засилва се контролът в нощните заведения на Ловеч Засилва се контролът в нощните заведения на Ловеч  7-месечно бебе е с COVID-19 в Пловдив 7-месечно бебе е с COVID-19 в Пловдив  Над 60 инфектирани служащи от предприятието в Смолян се връщат на работа след негативен тест Над 60 инфектирани служащи от предприятието в Смолян се връщат на работа след негативен тест
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР