Надия Сюлейман от Калифорния изпълни първите страници през 2009 г.,

...
Надия Сюлейман от Калифорния изпълни първите страници през 2009 г.,
Коментари Харесай

Жена роди 8 едновременно и стана порно звезда

Надия Сюлейман от Калифорния изпълни първите страници през 2009 г., след като роди едновременно осем деца и така стана майка на 14 деца, тъй като тя имаше шест деца преди това. Тя придоби славата си на „ Октомама “ във филми за възрастни, но трябваше да се бори с обвиненията, че умишлено е имплантирала ембриони, за да се сдобие с рекордна бременност.

Надя усетила какъв е животът на порно актриса и стриптизьорка, но в същото време трябвало да се бори да печели пари и да я храни децата си.
Жената, която сега е на 43 години, признава, че след нейния образ на " Октомама " успяла да се откаже от ролите в порнофилмите и да върне живота си в правилния път. В интервю за ITV Сюлейман твърди, че „ най-голямото предизвикателство “ в момента е нейният аутистичен син.



" Той е на 13 години, но той винаги ще бъде моето бебе. От раждането си се грижа за него и аз ще умра, като върша същото, всъщност това съм аз, " казва тя.

Надя, която сега има 14 деца, преди 10 години беше осъдена от обществеността, когато се оказа, че тя си била имплантирала ембриони и че е лоша майка. Поради това тя твърди, че се е борила да си намери работа и по-късно я намерила в индустрията за възрастни. В крайна сметка Надя е заподозряна в измама, пише Daily Star.

" Аз попаднах в черна дупка, буквално. Сякаш за мен няма връщане. В порно филми правих това, което ми казваха да направя, и казах каквото ми казваха да кажа... Бях егоистка и незряла личност. Правех се на карикатура и го правех от отчаяние и защото нямах пари, за да мога да издържам семейството си ”, спомня си тя в интервю за New York Times.



По думите й, това, което я накарало да се промени, били нейните дъщери, особено най-голямата, която започнала да копират поведението й, когато била на около 10 години.
" Забелязах, че дъщеря ми започна да ме имитира, гледайки как върви по същия потенциално разрушителен път. В този момент осъзнах, че е по-добре да бъда бездомник в микробуса си с всичките 14 деца, отколкото да вървя по този път. Не исках това за децата си, " казва Надия.

Цялата ситуация стигнала дотам, че Надия изпаднала, но след това започнала да ходи на терапия и рехабилитация през 2012 година. Сега тя има диплома и работи като съветник по детското развитие.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР