Наблюдаваме трайна тенденция на увеличение на излекуваните за едно денонощие

...
Наблюдаваме трайна тенденция на увеличение на излекуваните за едно денонощие
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Тези, които говорят срещу ваксините, изричат неистини

Наблюдаваме трайна тенденция на увеличение на излекуваните за едно денонощие спрямо новозаразените. Има тенденция и за намаляване на смъртността. Искаме да поддържаме тази тенденция трайна и устойчива, а това ще стане след изтичане на една пълна работна седмица. През празниците трудно може да се направят изводи. Това заяви на брифинг главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил.

По последните данни, които цитира доц. Кунчев, България е на 24-о място по заболяваемост в ЕС и на пето място на Балканския полуостров. По отношение на смъртността заемаме първо място на Балканския полуостров и пето в Европа.

Той добави още, че на 4-5 януари у нас със самолет ще пристигнат и следващите дози на ваксините на Пфайзер/Бионтех, които ще бъдат дистрибутирани в цялата страна с автомобили.

По думите му след 6-и януари може да започне втората фаза по ваксинацията, която ще обхваща възрастните хора у нас.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17622  Вълчев: Не може да прехвърлим цялото задължение върху бъдещото потомство Вълчев: Не може да прехвърлим цялото задължение върху бъдещото потомство  НА ЖИВО: Последен брифинг за COVID-19. Проф. Ангелов: Има наклонност за понижаване на болните НА ЖИВО: Последен брифинг за COVID-19. Проф. Ангелов: Има наклонност за понижаване на болните  Специалист: Грипът е по-опасен за децата в сравнение с COVID-19

Специалист: Грипът е по-опасен за децата в сравнение с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР