Мъж на 62 години е поредната жертва на коронавирусната инфекция

...
Мъж на 62 години е поредната жертва на коронавирусната инфекция
Коментари Харесай

62-годишен мъж е поредната жертва на Covid-19 в Добричко

Мъж на 62 години е поредната жертва на коронавирусната инфекция в Добричкия регион, съобщиха от областния координационен щаб.

Регистрираните през последното денонощие нови 22 носители на вируса нареждат в негативната класация Добричка област веднага след София, според данните от единния информационен портал. Сред новите установени заразени - на възраст от 20 до 78 години, има медицинско лице на домашно лечение, посочва директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Светла Ангелова, която е и секретар на щаба. Трима от новите заболели са приети в МБАЛ-Добрич и УМБАЛ " Света Марина " във Варна.

От началото на епидемията регистрираните с Covid-19 в Добричка област достигнаха 607 души, според националната информационна система.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11629  62 души от вкъщи за възрастни хора 62 души от вкъщи за възрастни хора " Възраждане " в Русе са излекувани от ковид  Рекорд в Полша по новозаразени с COVID-19 Рекорд в Полша по новозаразени с COVID-19  Купон взе главата на министър Купон взе главата на министър
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР