Мъж, заснет как бяга от срутващата се южната кула на

...
Мъж, заснет как бяга от срутващата се южната кула на
Коментари Харесай

Мъж, заснет как бяга от срутващия се Световен търговски център на 11 септември 2001 г., е починал от коронавирус

Мъж, заснет как бяга от срутващата се южната кула на Световния търговски център на 11 септември 2001 г., е починал от коронавирус, съобщи семейството му, предаде БТА, цитирайки АП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10051
Стивън Купър, електроинженер от Ню Йорк, е починал на 28 март във Флорида от COVID-19. Той е бил на 78 години. Снимката, заснета от фотограф на АП, бе публикувана във вестници и списания по целия свят.

Починалите от COVID-19 в света са 526 088

" Той дори не знаеше, че са го снимали ", каза Джанет Рашес, партньорка на Купър от 33 години. " Изведнъж погледна списание " Тайм ", видя се и каза: " Боже, това съм аз ". Той бе изумен, не можеше да повярва ", добави тя. На снимката се вижда как Купър и още няколко мъже бягат само на една пряка от срутващия се небостъргач.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10051  180 нови случаи на COVID-19 у нас 180 нови случаи на COVID-19 у нас  Бащата на английския министър председател: Пътувах по бизнес Бащата на английския министър председател: Пътувах по бизнес  Членки на Европейски Съюз ограничиха влизането на чехи Членки на Европейски Съюз ограничиха влизането на чехи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР