Мога да кажа, че видях една добра организация и спазване

...
Мога да кажа, че видях една добра организация и спазване
Коментари Харесай

Кирил Ананиев: Желанието ни е в най-скоро време да отворим пазарите

Мога да кажа, че видях една добра организация и спазване на противоепидемичните мерки. Няма сблъсъци между хората. Това заяви здравният министър Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на здравеопазването ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през пред журналисти по време на своята инспекция на пазара Димитър Петков.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5249
,,Няма напрежение между продавачите и купувачите, обстановката е спокойна и се вижда, че правилата тук се спазват``, допълни министър Ананиев.

NOVINI.BG провери как работят пазарите днес и има ли богоизбрани?

На въпрос кога могат да бъдат отворени пазарите отново Кирил Ананиев  Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на здравеопазването ва третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през отвърна, че желанието на всички е това да се случи възможно най-скоро.

,,Желанието ни е най-бързо да отворим пазарите, но нека първо мине Великден и да видим каква ще е ситуацията тогава``, посочи министърът на здравеопазването.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5249  Путин: Ситуацията с ковид се утежнява Путин: Ситуацията с ковид се утежнява  Наш експерт разкри за какво Съединени американски щати са пренебрегнали предизвестията за COVID-19 Наш експерт разкри за какво Съединени американски щати са пренебрегнали предизвестията за COVID-19  В цяла Африка са регистрирани 14 528 инфектирани с COVID-19 и близо 800 умряли В цяла Африка са регистрирани 14 528 инфектирани с COVID-19 и близо 800 умряли
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР