Мис САЩ - Роуз Съмърс предизвика всеобщо неодобрение и скандал,

...
Мис САЩ - Роуз Съмърс предизвика всеобщо неодобрение и скандал,
Коментари Харесай

Скандално изказване на "Мис САЩ" разгневи света

Мис САЩ - Роуз Съмърс предизвика всеобщо неодобрение и скандал, след като във видео, качено в Инстаграм се вижда как тя се подиграва на " Мис Виетнам " и " Мис Камбоджа ", защото не говорят английски.
В края на изказването си госпожица Съмърс си позволява да ги " съжали " заедно с други две участнички в конкурса " Мис Вселена ".
Коя е Роуз Съмърс, можете да видите в галерията:
Видеото, което възмути потребителите в интернет можете да видите тук:
" Мис САЩ " казва: " Какво мислите за " Мис Виетнам “ Тя е толкова сладка и претендира, че знае английски. Когато и зададеш въпрос, след като си имал разговор с нея, през цялото време тя е така (мис САЩ имитира изражението на мис Виетнам и се смее) Тя е толкова сладка... " малко след това Съмърс продължава: " Мис Камбоджа е тук и не говори и дума на английски, а никой друг не говори езика й. Представяте ли си? "
Изказванията на миската предизвикаха огромна вълна от неодобрение, при това - от собствените й сънародници. Ето малка част от коментарите за нея.

" Титлата на нашата мис САЩ трябва да бъде отнета заради ксенофобските й изказвания! "
Роуз Съмърс е родена на 4 ноември 1994 година в щата Небраска.
Тя има над 170 хиляди последователи в социалните мрежи и представя Щатите на конкурса " Мис Вселена ".
По-късно представителката на САЩ на конкурса публикува извинение в " Инстаграм ": " Мис Вселена " е възможност за жените от цял свят да научат за културите си, житейския опит и виждания. Всички ние идваме от различна среда и можем да израснем заедно. В момент, в който исках да изразя възхищението си към няколко от сестрите ми, казах нещо, за което сега осъзнавам, че може да бъде възприето като неуважително и се извинявам. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР