Международният валутен фонд и Световната банка се договориха да проведат

...
Международният валутен фонд и Световната банка се договориха да проведат
Коментари Харесай

И пролетната среща на МВФ и СВ през април ще се проведе онлайн заради COVID пандемията

Международният валутен фонд и Световната банка се договориха да проведат онлайн своите т.нар. " пролетни " срещи, планирани за периода между 5-и и 11-ти април, поради продължаващите опасения относно коронавирусната пандемия, предаде БНР.

Това обявиха двете международни институции в съвместно изявление, цитиран от Ройтерс.

В срещите на МВФ и СВ обикновено участват около 10 000 правителствени служители, журналисти, бизнесмени и представители на гражданското общество от цял свят в тясно разположената двуетажна зона на Вашингтон, в която се помещава централата на двете институции.

С оглед на бушуващата нова вълна на пандемията от COVID-19 от двете страни на Атлантическия океан обаче пролетната среща ще се проведе без физическо присъствие, а отново онлайн.

Това на практика ще бъде третата поредна редовна полугодишна среща на МВФ и СВ, която ще се проведе онлайн в условия на коронавирусната пандемия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18619  Няма закъснение във имунизирането, чакаме нови дози идната седмица Няма закъснение във имунизирането, чакаме нови дози идната седмица  Нова Зеландия вкара наложителен тест за идващи Нова Зеландия вкара наложителен тест за идващи  Проф. Балтов: Смятаме, че английският вариант към този момент е в България и ще набира скорост Проф. Балтов: Смятаме, че английският вариант към този момент е в България и ще набира скорост
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР