МБАЛ-Шумен отново се обръща към всички медицински лица, работещи в

...
МБАЛ-Шумен отново се обръща към всички медицински лица, работещи в
Коментари Харесай

МБАЛ-Шумен търси медици

МБАЛ-Шумен отново се обръща към всички медицински лица, работещи в други лечебни и здравни заведения, за помощ чрез възмезден труд в болницата, съобщава на сайта си лечебното заведение.

Според ръководството му, от началото на епидемията от COVID-19 голяма част от работещите на допълнителен трудов договор в МБАЛ-Шумен са се оттеглили по собствено желание или по разпореждане на своите работодатели.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7126
Върнаха над 60 коли от КПП-та в Шумен

" Това затруднява сформирането на денонощните графици на екипите в стационарните отделения при сравнително спокойна епидемична обстановка. Застрашено е бъдещето на спешната медицинска помощ в областта. Може би е време да преосмислим структурата на здравната мрежа на национално и областно ниво ", отбелязват от МБАЛ-Шумен.

Ръководството на болницата отново благодари и на всички свои дарители, и изказва благодарност на служителите си, които въпреки напрегнатата работа, изпълняват съвестно своите задължения.
От взетите през почивните дни четири проби на хоспитализирани пациенти, няма положителни за COVID-19, съобщават още от МБАЛ-Шумен.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7126  В Швеция ще открият ресторант с една маса по средата на нищото В Швеция ще открият ресторант с една маса по средата на нищото  Нови 164 смъртни случая в Испания Нови 164 смъртни случая в Испания  Обмисля се по-ранно отваряне на заведенията за хранене в Гърция Обмисля се по-ранно отваряне на заведенията за хранене в Гърция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР