Литовската столица Вилнюс ще използва дронове, за да следи дали

...
Литовската столица Вилнюс ще използва дронове, за да следи дали
Коментари Харесай

Дронове ще контролират спазването на карантината в Литва

Литовската столица Вилнюс ще използва дронове, за да следи дали местните жители спазват мерките, наложени за ограничаване на разпространението на епидемията от коронавируса, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3311
От кметството на града съобщиха, че дроновете ще бъдат снабдени с високоговорители, за да се отправят звукови послания към жителите и предупреждения, че при нужда ще бъде повикана полиция.

Страните от Г-20 изразиха решимостта си да защитят свободната търговия на фона на пандемията от COVID-19

В Литва досега са потвърдени 484 случая на заразени с COVID-19. В страната е обявено извънредно положение и карантина до 13 април. Мерките са същите, като в България.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3311  Мъж с психологично заболяване отмъкна кола от Добрич Мъж с психологично заболяване отмъкна кола от Добрич  Днес в 19.00 часа пада карантината в Банско Днес в 19.00 часа пада карантината в Банско  Черна гора вкара комендантски час Черна гора вкара комендантски час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР