Лекарка от инфекциозното отделение на Университетската болница Канев в Русе

...
Лекарка от инфекциозното отделение на Университетската болница Канев в Русе
Коментари Харесай

Лекарка от Русе се зарази с COVID-19

Лекарка от инфекциозното отделение на Университетската болница " Канев " в Русе е диагностицирана с коронавирус, съобщават от Областния оперативен щаб в града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10911
Тя е под домашна карантина.

Двама мъже с коронавирус са починали в Русе, единият е от дом " Възраждане "

Майка ѝ, с която живее, също е с COVID-19. Става дума за 63-годишна жена, работеща като трудотерапевт в дом " Възраждане " в Русе, където има огнище на заразата.

" Всички данни сочат, че лекарката не се е заразила в отделението, а от майка си. Направени са PCR-тестове на всички от медицинския персонал, които са били в контакт с нея. Резултатите им са отрицателни. Взети са и всички превантивни мерки, а лекарите, медицинските сестри и санитарите работят с необходимите предпазни средства ", посочват от Областния оперативен щаб.

Оттам информират, че в Русенско с коронавирус е установено и дете на годинка. Момиченцето е имало контакт с друг потвърден случай в семейството си. То е настанено за лечение в УМБАЛ " Канев ".


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10911  Броят на инфектираните с COVID-19 в Швеция доближи съвсем 79,5 хиляди души Броят на инфектираните с COVID-19 в Швеция доближи съвсем 79,5 хиляди души  COVID-19 умъртви стара жена от Мездра COVID-19 умъртви стара жена от Мездра  Двама мъже с ковид са умряли в Русе, единият е от дом Двама мъже с ковид са умряли в Русе, единият е от дом " Възраждане "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР