Лекари от бургаска болница публикуваха снимка в социалните мрежи, на

...
Лекари от бургаска болница публикуваха снимка в социалните мрежи, на
Коментари Харесай

Бургаски лекари: Кураж, разум и си стойте вкъщи

Лекари от бургаска болница публикуваха снимка в социалните мрежи, на която държат надпис гласящ: „ Аз оставам на работа за теб! Ти остани вкъщи заради нас! ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3088
" Молим всички да спазват карантината и режима - така ще намалим разпространението на заразата. Хората със сърдечно съдови заболявания, болки в гърдите, с високо кръвно, нека да ползват услугите на Бърза помощ. Колегите там са подготвени и ще преценят дали заболяването налага хоспитализация ", заяви за „ Неделята на Нова “ д-р Марияна Контева от Университетската болница „ Дева Мария “.



Д-р Контрева допълни, че най-страшното нещо в такъв момент е да абдикират лекарите.

" Нашата мисия е да помагаме на хората ", каза още Контева и допълни, че помощта на доброволците е много важна в този момент, защото се очаква и не всички лекари да могат да се включат.

" Към момента няма случай на коронавирус в болницата, създадохме филтър за достъп до болницата, с който да предпазим всички пациенти ", разкри тя.

" Кураж, разум и си стойте вкъщи ", призова д-р Марияна Контева.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3088  Бил Гейтс разкри какво би подхванал против COVID-19, в случай че беше президент на Съединени американски щати Бил Гейтс разкри какво би подхванал против COVID-19, в случай че беше президент на Съединени американски щати  Как се изследват пробите за ковид? Как се изследват пробите за ковид?  Архимандрит Никанор: С религия човек може да преодолее всичко Архимандрит Никанор: С религия човек може да преодолее всичко
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР