Лекари от Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология

...
Лекари от Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология
Коментари Харесай

Лекари от раковата болница в София са притеснения заради COVID-19

Лекари от Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология (УСБАЛО) в столицата излязоха днес рано сутринта на протест заради решението да се обособи Коронавирус отделение. Те се притесняват от смесваното на потока пациенти.

Директорът на онкоболницата д-р Стефан Константинов обаче успокои, че риск от разпространение на заразата няма. Той обясни, че реорганизацията ще е за онкоболни, които ще бъдат констатирани с положителен тест за коронавирусна инфекция. Така те ще могат да бъдат изолирани и да им се окаже навременна помощ.

Пред бТВ той каза, че лекарите влизат и излизат от друго място.

" Недопустимо е това нещо, няма условия. Няма държава националната онкологична болница с разкрито Коронавирус звено. Диалог няма ", заяви недоволен медик от болницата.

" Ние трябва да дадем своя дан в борбата с коронавируса ", настоя обаче проф. Константинов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15081  Лекар: Пикът на COVID-19 ще е след Нова година Лекар: Пикът на COVID-19 ще е след Нова година  Проф. Асен Балтов: Не желаеме да потискаме свободите на хората, би трябвало елементарна дисциплинираност Проф. Асен Балтов: Не желаеме да потискаме свободите на хората, би трябвало елементарна дисциплинираност  Заподозрян ислямист работи в немската миграционна работа Заподозрян ислямист работи в немската миграционна работа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР