Кувейт ще въведе пълен полицейски час от 16.00 ч. местно

...
Кувейт ще въведе пълен полицейски час от 16.00 ч. местно
Коментари Харесай

Кувейт въвежда 20-дневен пълен полицейски час от 10 май за справяне с коронавируса

Кувейт ще въведе " пълен полицейски час " от 16.00 ч. местно време (13.00 ч. по Гринуич) в неделя до 30 май, за да възпре разпространението на коронавируса, съобщи в Туитър министерството на информацията, цитирано от Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7562
Допълнителна информация за пълната забрана за придвижване ще бъде обявена скоро, съобщи министерството.

На 20 април Кувейт удължи общонационалния полицейски час до 16 часа на ден, от 16.00 ч. до 8.00 ч., както и продължи спирането на работата в обществения сектор, включително на министерствата до 31 май.

Актуална информация за мерки и ограничения на придвижването в Европа и по света

Страната съобщи вчера за 641 нови заразени с коронавируса и трима починали от заразата, с което потвърдените случаи на Ковид-19 стават 7208, а починалите от болестта - 47.

Броят на случаите на коронавирус в шестте арабски държави в Персийския залив отбелязва стабилен ръст до почти 86 000, а на починалите до 486 души, въпреки ограничителните мерки, включително полицейски час, спиране на полетите и затварянето на обществените места.

Случаите на коронавирус в Саудитска Арабия надхвърлиха 35 000 души, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7562  Вече цяла България пламна поради COVID-19. Има болен и в Търговище Вече цяла България пламна поради COVID-19. Има болен и в Търговище  Потвърдените случаи на COVID-19 в Германия се усилиха с 1251 за денонощие Потвърдените случаи на COVID-19 в Германия се усилиха с 1251 за денонощие  Говорителката на Майк Пенс е вторият чиновник с ковид в Белия дом Говорителката на Майк Пенс е вторият чиновник с ковид в Белия дом
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР