Кралят на Мароко Мохамед Шести помилва днес над 5600 затворници,

...
Кралят на Мароко Мохамед Шести помилва днес над 5600 затворници,
Коментари Харесай

Мароко освобождава над 5600 затворници, за да избегне разпространение на коронавируса

Кралят на Мароко Мохамед Шести помилва днес над 5600 затворници, за да избегне разпространение на коронавируса в мароканските затвори, съобщи министерството на правосъдието, цитирано от Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4208
Монархът поръча също така да бъдат засилени мерките за защита на лишените от свобода.

Над 5000 души са съдени в Мароко за нарушение на мерките срещу коронавируса

Помилваните са били избрани в зависимост от тяхната възраст, здравословно състояние, срок на присъдите и добро поведение.

Освобождаването им ще стане поетапно предвид извънредните обстоятелства, свързани с извънредното санитарно положение и налагащите се предпазни мерки.

До днес в Мароко са регистрирани 960 заразени с COVID-19, 66 смъртни случая и 69 оздравели.

Върховният комисар по правата на човека в ООН Мишел Бачелет призова на 25 март за спешно освобождаване на затворници в цял свят за избягване на разпространение на пандемията в тези затворени пространства, които в много случаи са пренаселени. Призивът й беше последван в много страни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4208  Какво се случва в Бургас с разпространяването на ковид? Какво се случва в Бургас с разпространяването на ковид?  Психичното здраве на домашните любимци може да пострада в режим на самоизолация Психичното здраве на домашните любимци може да пострада в режим на самоизолация  ОАЕ удвояват проекта в поддръжка на стопанската система против резултата от COVID-19 ОАЕ удвояват проекта в поддръжка на стопанската система против резултата от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР