Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи на министъра на

...
Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи на министъра на
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч благодари на здравния министър за подкрепата, връчи му кристал със символите на града

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи на министъра на здравеопазването проф. д-р плакет – кристал със символите на града. Министърът пристигна на 20 октомври следобед на работно посещение в града на люляците и първото му среща бе в кметството.

„ Вашата визита е много важна за нас, ние ще ви запознаем с новите мерки, които сме приели вчера за борба с коронавируса. Благодарение на подкрепата на държавната власт работим усилено за запазване здравето на населението. Приемете този плакет като знак на нашето признание и уважение за работата, която вършите. Този кристал с герба на Ловеч и другите символи са едно признание за дейността Ви “, обърна се към госта Корнелия Маринова.

„ Пожелавам успех на екипа Ви и да имате тази твърдост на кристала, защото ще ви трябва в бъдещите дни “, отвърна министърът. Кметът на Ловеч разказа колко много и важни апаратури и медикаменти чрез дарения е получила ловешката държавна болница от местния бизнес. Радвам се, но не навсякъде в страната е така, отвърна.



„ През ден говорим с министъра на финансите за вашата болница и за болницата във Враца, които имат сходни проблеми “, добави министър Ангелов.

В срещата участваха зам.-кметовете Венцислав Христов и Цветан Георгиев, както и секретарят на Общината Даниела Цанова.



На влизане в сградата министърът мина през проверка за телесната температура, апаратът показа 35.7 градуса. Днешната визита включва участие на министъра в заседание на Областния кризисен щаб, брифинг, и участие в церемонията за ежегодната персонална награда - барелеф „ Св. Иван Рилски” за професионален принос на лекар.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13541  718 инфектирани с ковид и 20 умряли за денонощие в Босна и Херцеговина 718 инфектирани с ковид и 20 умряли за денонощие в Босна и Херцеговина  Детска градина в Котел е затворена за стерилизация Детска градина в Котел е затворена за стерилизация  Рекорд в Ямбол по позитивни проби за ковид Рекорд в Ямбол по позитивни проби за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР