Кметицата на Барселона призова за край на строгите ограничения срещу

...
Кметицата на Барселона призова за край на строгите ограничения срещу
Коментари Харесай

Kметицата на Барселона: Освободете децата ни, пуснете ги навън!

Кметицата на Барселона призова за край на строгите ограничения срещу коронавируса в Испания, според които на децата се забранява да излизат навън по каквато и да е причина, предаде Би Би Си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5604
" Тези деца трябва да излязат навън ", написа във Фейсбук Ада Колау, която е майка на две деца – на 3 и 9-годишна възраст.

" Няма да чакаме повече: Освободете нашите деца! ", настоя тя.



Близо 3,9 млн. души са в частична безработица в Испания

Испания, която има най-много потвърдени случаи на COVID-19 в Европа, е единствената страна на континента, в която децата изобщо не могат да напускат домовете си.

Премиерът Педро Санчес обяви национална карантина на 14 март, след което тя бе удължена поне до 26 април. Въпреки това на работници в строителството, производството и някои услуги тази седмица бе позволено да се върнат на работа.

Ограниченията за деца варират до голяма степен в Европа – тази седмица училища и детски градини отвориха врати отново в Дания, отбелязва БНР.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5604  Нови 5,2 милиона молби за компенсации при безработица са подадени за седмица в Съединени американски щати Нови 5,2 милиона молби за компенсации при безработица са подадени за седмица в Съединени американски щати  Борисов за разхлабването на ограниченията: Само Бог знае по кое време!

Борисов за разхлабването на ограниченията: Само Бог знае по кое време!  33-ма варненци са санкционирани през днешния ден за липса на здравна маска 33-ма варненци са санкционирани през днешния ден за липса на здравна маска
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР