Китайското външно министерство заяви днес, че според Световната здравна организация

...
Китайското външно министерство заяви днес, че според Световната здравна организация
Коментари Харесай

Пекин: Според СЗО няма доказателства, че коронавирусът е създаден в лаборатория

Китайското външно министерство заяви днес, че според Световната здравна организация (СЗО) няма доказателства, че коронавирусът, заразил над два милиона души по света, е създаден в лаборатория, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5585
Говорителят на министерството Чжао Лицзян каза това пред репортери в Пекин в отговор на въпрос, свързан с обвиненията, че вирусът произхожда от лаборатория в централния китайски град Ухан, където първо възникна епидемията в края на 2019 г. По думите му представители на СЗО на няколко пъти са казвали, че " няма доказателство новият коронавирус да е създаден в лаборатория ".

Вчера президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че неговото правителство се опитва да установи дали коронавирусът е произлязъл от лаборатория в Ухан. Държавният секретар Майк Помпейо каза, че Пекин трябва да обясни какво знае, припомня БТА.

Помпейо към високопоставен китайски дипломат: Кажете цялата истина за коронавируса

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5585  Австралийските топ <a href=казина редуцират личен състав " /> Австралийските топ казина редуцират личен състав  Старица подари пенсията си от 300 лева на УМБАЛ Пловдив Старица подари пенсията си от 300 лева на УМБАЛ Пловдив  Джамбазки упрекна евродепутатите в двуличие Джамбазки упрекна евродепутатите в двуличие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР