Китайски фармацевтични компании са разработили девет ваксини от новия коронавирус,

...
Китайски фармацевтични компании са разработили девет ваксини от новия коронавирус,
Коментари Харесай

Китай разработва 9 ваксини срещу COVID-19, които ще са достъпни за целия свят

Китайски фармацевтични компании са разработили девет ваксини от новия коронавирус, които са на етап клинични изпитания и скоро ще бъдат достъпни за всички страни по света, съобщи БТА, като цитира Хуа Чунин от китайското министерство на външните работи.

" Китайските фармацевтични компании, които се занимават с разработката на ваксини от коронавируса, получиха обнадеждаващи резултати. Според последните данни вече девет ваксини в страната са на етап на клинични изпитания ", каза тя.

Дипломатът подчерта, че препаратите са създадени при спазване на всички необходими стандарти и юридически норми.

Русия регистрира ваксината на " Гамалея " като първата ваксина срещу Covid-19 в света на 11 август, като центърът трябва да започне нейното изпитване по-късно през септември.

Московските власти разкриха по-рано, че масовата ваксинация в страната трябва да се случи през последните два месеца на 2020 година.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11941  Юлия Тимошенко: Възстановявам се Юлия Тимошенко: Възстановявам се  21 са дейните случаи на COVID-19 в Монтанско 21 са дейните случаи на COVID-19 в Монтанско  Няма потребност от втора национална карантина в Германия Няма потребност от втора национална карантина в Германия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР