Канада регистрира нови 944 случая на заразяване с коронавирус за

...
Канада регистрира нови 944 случая на заразяване с коронавирус за
Коментари Харесай

Канада регистрира 944 случая на коронавирус

Канада регистрира нови 944 случая на заразяване с коронавирус за едно денонощие, предаде ТАСС, като се позова на канадското здравно министерство.

Толкова висока стойност на заразявания не е имало от края на пролетта. Във вторник бе съобщено за 793 нови случая. Общият брой на заразените е 139 747.

Пети души са починали през последното денонощие, с което общият брой на смъртните случаи от коронавируса в Канада станаха 9193.

В Канада първият заразен бе регистриран на 15 януари. От началото на този месец се забелязва рязко увеличаване на броя на заразените. По-рано канадският премиер Джъстин Трюдо заяви, че Канада е готова за възможна втора вълна на пандемията.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12259  Д-р Симидчиев: Рискове за децата в учебно заведение няма Д-р Симидчиев: Рискове за децата в учебно заведение няма  Започват да тестват контактните деца в столичното 55-о учебно заведение Започват да тестват контактните деца в столичното 55-о учебно заведение  Австралийският щат Виктория записва най-ниския брой случаи на заразяване с ковид от юни насам Австралийският щат Виктория записва най-ниския брой случаи на заразяване с ковид от юни насам
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР