Канада въвежда от утре задължителен PCR тест за пристигащите в

...
Канада въвежда от утре задължителен PCR тест за пристигащите в
Коментари Харесай

Канада въвежда задължителен PCR тест за пристигащите в страната

Канада въвежда от утре задължителен PCR тест за пристигащите в страната, обяви премиерът Джъстин Трюдо, цитиран от Франс прес.

Освен разходите за теста, хората ще трябва да поемат и тези за хотел, където в рамките на три дни ще бъдат поставени под карантина, докато чакат резултата от изследването. Освен това, от неделя полетите между Канада и " слънчеви дестинации " като Карибите и Мексико ще бъдат преустановени до 30 април, добави Трюдо на пресконференция. А от следващата седмица самолети, извършващи международни полети, вече ще могат да кацат само на четири канадски летища - Ванкувър, Торонто, Калгари и Монреал.

Тези мерки имат за цел да спрат разпространението на новите варианти на Ковид-19 в Канада, отбелязват от Франс прес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19097  Компанията Компанията " Модерна " удостовери, че ще има забавени доставки на коронавирус имунизацията й отвън Съединени американски щати  Ваксиниран с две дози американски конгресмен даде позитивна проба за ковид Ваксиниран с две дози американски конгресмен даде позитивна проба за ковид  Повече от половината от жителите на Москва са изкарали ковид Повече от половината от жителите на Москва са изкарали ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР