Както вече беше обявено, от днес Австрия въвежда за влизащите

...
Както вече беше обявено, от днес Австрия въвежда за влизащите
Коментари Харесай

Австрия засилва граничния контрол до 10 януари

Както вече беше обявено, от днес Австрия въвежда за влизащите в страната 10-дневна задължителна карантина, която може да бъде прекъсната след петия ден, ако бъде направен PCR тест и той даде отрицателен резултат.

Изключения се правят за пристигащите от няколко държави, изброени на страницата на австрийското Министерство на външните работи, цитира БТА.

По тази причина от днес до 10 януари австрийските въоръжени сили в сътрудничество с австрийската полиция засилват контрола по границите - ще бъдат проверявани влизащите по суша от съседните на Австрия държави, засилен е и контролът на летищата.

Строгите мерки допускат изключения за хората, които пристигат ежедневно на работа в Австрия, идват по неотложни семейни причини и други поводи, изброени в наредбата. Лицата, пристигащи за празниците при семействата си, са длъжни да спазват 10-дневната карантина.

За контролиране на границите досега бяха включени 350 военнослужещи, от днес техният брой е увеличен на 500, като министърката на отбраната Клаудия Танер заяви, че ако е необходимо техният брой може да бъде увеличен по всяко време.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17022  Иран стяга противоепидемичните ограничения преди празника Ялда Иран стяга противоепидемичните ограничения преди празника Ялда  Вучич беседва със инфектирания с COVID-19 Макрон Вучич беседва със инфектирания с COVID-19 Макрон  Меркел прикани германците да се поздравяват за Коледа онлайн Меркел прикани германците да се поздравяват за Коледа онлайн
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР