Йорданското правителство заяви, че ще затвори северния си граничен пункт

...
Йорданското правителство заяви, че ще затвори северния си граничен пункт
Коментари Харесай

Йордания затваря граничен пункт със Сирия заради увеличение на заразените с коронавирус

Йорданското правителство заяви, че ще затвори северния си граничен пункт със Сирия от утре за една седмица, след като регистрира значително увеличение на случаите на заразяване с коронавирус, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11403
Йорданските власти взеха това решение, след като няколко служители на граничния пункт " Джабер " дадоха положителна проба за COVID-19.

В Йордания пандемията от коронавируса е под контрол

Всички служители на пункта ще бъдат поставени под карантина, заяви правителството.

Премиерът Омар Разаз заяви, че правителството ще провери действащите мерки за сигурност на граничния пункт със Сирия, както и на граничните пунктове с Ирак и Саудитска Арабия.

Йордания прави тестове за коронавирус на шофьорите, превозващи стоки през границите ѝ от началото на пандемията от коронавируса. Далите положителни проби са поставяни под карантина в специални обекти, определени за тази цел от йорданското правителство. Йордания регистрира общо над 1200 случая на заразяване с коронавирус и 11 смъртни случая.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11403  Швейцария удължи възбраната за събиране на повече от 1000 души до 1-ви октомври Швейцария удължи възбраната за събиране на повече от 1000 души до 1-ви октомври  Пловдивчани към този момент наложително би трябвало да носят маски на обществени събития навън Пловдивчани към този момент наложително би трябвало да носят маски на обществени събития навън  Коронавирус - 19 умъртви жена на 47 години в Ямбол Коронавирус - 19 умъртви жена на 47 години в Ямбол
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР